aysen1405 1 haftadır geceleri yatağına koyduğum an çığlığı basıyor, her 2 saatte bir ağlayarak uyanıyor. Aynı durumu yaşayan var mı neden böyle yapıyo olabilir?? sabaha çok uykusuz ve çok yorgun kalkıyorum 🥲 (atak haftasında değiliz)6 ay 12 günlük
Melesss aysen1405 6 aylıkken bizde o durumu yaşadık 1 hafta 10 gün sürdü. Uyandığında asla ışıkları açmadım, göz teması kurmadım. Uykuya geri döndürmeye çalıştım bazen 2 saat boyunca uğraştım. Bunları yapın eğer yapmazsanız alışkanlık kalabilir daha sonrasında
Mrvarn55 aysen1405 aynılarını yasadim 7 bucuk aylik hala yaşıyorum çaresiz kaliyorum ama sebebini hala çözmüş değilim burada durayim bende bi fikir veren olur belki
Gul-42 aysen1405 9+21 gunluguz aynı durumdayım bıttım tukendım artık gece bes dk on dk bır kalkıyor sureklı tepınıyor asla uyumuyor dırenıyor hep aglıyor sureklı sureklı beynım yandı durdu artık
aysen1405 Çok kötü ağlıyo gözünden yaşlar boncuk boncuk akıyo. Kendi yatağıma aldım bu gece anında sustu ama beşiğe koyunca basıyor çığlığı
Kuzeysmommmmm aysen1405 diş olabilir mi? benim oğlumda aynı diş çıkardı 1 tane, diğeri de çıkacak bu ara fenalardayız
aysen1405 Kuzeysmommmmm 4.ayından beri damak kaşıntısı var onun haricinde dişe dair bi belirti yok sanmıyorum diş olduğunu. Çok başka bişey korku gibi sanki emin değilim ama
aysen1405 Gul-42 aynı durumu 2 saatte bazen de her saat başı yaşıyorum. İzne gittik geldik çocuk böyle oldu. Bundan önce uyanmazdi gece hiç uykusunda emzirir koyardım ne olduysa izin dönüşü oldu
Kuzeysmommmmm aysen1405 valla o zaman nazar dicem annesi. Öyle olduğunda ben anneme yada eşime okutuyorum oğlumu daha rahat uyuyo. Psikolojik belki bana öyle gelito ama nazara inanıyorum
Gul-42 aysen1405 bnımkıde oncesınde emer uyurdu uzun uyurdu gece ıkı kez kalkardı sımdı dakıkalarla kalkıyor yanı suana kadar bes kes aglayarak kalktı babaa dıye aglıyor