Neslim123 Merhaba hanımlar 7 aylık kızım var bugün rutin kontrole getirdim Ben normalde ocean microfer damla kullanıyodum ama Bugün Saglık ocagı ısrarla vegaferon 50 mg ve monovit d3 verdi kullanan varmı? Tavsiye edermisiniz?
tugbac Neslim123 bebeğim 4 aylık, 2 gün önce hemşire vegaferonu verdi bize de. Kan ilacı kullanmak şart mı, aşıdan sonra verdi bebeğim çok ağladığı için soramadım malesef. Kan değerlerine bakılmadı sonuçta ?
glsmhr Neslim123 sağlık ocağındaki doktor çocuk doktoru değil bence kendi doktorunuzun dediğini yapın
Mirac67 Neslim123 Vegaferon damlanın içerigi temiz degilmiş biz 1 hafta kullandık alerji yaptı 1 hafta ara verdik doktorumuz artık hangi damlayı önerirse ona başlıcaz
Neslim123 tugbac 1 yaşa kadar kan ilacı d vitamini kullanın diyo doktorlar ama 8 inci ayda kan tahlili yaptırdığınızda yine sorarsınız tabi bende yan etkisi olmayan kabız yapmayan bir ilaç kullanmak istiyorum kızıma
glsmhr tugbac evet şart 8 aylık olunca kan değerlerine bakılacak 4 aydan itibaren kullanılması gerekiyor
Neslim123 Birminikannesiyim hadi ya çok geçmiş olsun yani genel olarak aslında kan ilaçları kabızlık yapıyormuş ama kansızlıkta kötü mecburen bir denicem artık
Neslim123 tugbac inşallah yapmaz yaparsada bir damla hakiki zeytinyağı verebilirsiniz mamasına yada sütüne Buda çok iyi bir doktor tavsiyesi aklınızda bulunsun yinede
Mirac67 Neslim123 bildiğim kadarıyla bestiron kan damlasının içinde hiç bir katkı maddesi yokmuş ve tadını seviyolarmış