Kuzeysmommmmm Merhaba, oğlum tadını hiç sevmedi. Ocean microfer tadı nasıl acaba? Bilgisi olan var mı?
Musam Kuzeysmommmmm ben ocean microfer kullanıyorum oğlumun herseye midesi bulanır reflüsü var kusmaya meyilli ama bu damlayı çok seviyor
bbaycar Kuzeysmommmmm alerjik bir bünyesi var ocean iyi gelmeyebilir. Bizim öyleydi hemen bağırsakları bozuldu kızımın
Ayse252125 Kuzeysmommmmm sidefer deneyebilirsin biz ocean kullandık değerleri baya düşük çıktı bir de alerjik bebek olunca pek iyi gelmedi
Kuzeysmommmmm Musam tadını beğenir o zaman inşallah bizim sıpa. Ocean kullananlarda demik eksikliği çıkıyor diye yazıyolardı aslında emin de olamıyorum
Musam Kuzeysmommmmm yaa evet bizde çıktı🤦🏻♀️Doktoru her bebekte hemen hemen Demir eksikliği oluyor dedi şimdi biraz duzeldi
Giz3w Kuzeysmommmmm bestiron icerigide oceanla ayni biz kullandik faydasini goremedik demir deposu eksik cikti emilimi olmuyor malesef.
Kuzeysmommmmm dlk1410 ağzını açmıyor bütün suratına pıt pıt damlatıyorum. Kaşıkla versem bu sefer de ek gıda sürecindeyiz ağzını açmıyo başka bişeye damlanın tadından dolayı
Ayse252125 Kuzeysmommmmm genelde öyle evet ama bizim düşük olduğu için biz 20 damla kullanıyoruz haftalık bitiyor resmen 😭 oğlum 11 aylık 8 buçuk kilo ☺️
Giz3w Kuzeysmommmmm sidefer kullaniyoruz emilim acisindan ferrum ve sideferin daha iyi olacagini soyledi dr.