Senemak Hepsini bir veriyorum hepsi sağlamdir gördüğünüz gibi hepsi temizdir. Eksikleri yok fazlaları vardır fiyatlarını dışarıda az çok biliyorsanız hepsi fiyatına göre çok iyidir
kufkedisi Senemak ahşap arabalar, Bardaklı ve sayılı kuleler ve öndeki 3 tane çıngıraklı şeyleri almak istesem fiyat ne olur
Seherekzlcn Senemak kusura bakmayin uygulayamaya giremedim sattinizmi satmadiysaniz nasil alabiliriz iltism kurralim yada gardiroptan alayim 199 tl koyarsaniz ucret keisntisi yapmaz
Senemak Busra2835 gardolaps uygulamasına koyuyorum orda kesinti olmuyormuş adım senemakkaynak kimin kısmetinde ise hayırlı olsun
Busra2835 Senemak @Seherekzlcn hanım almazsa ben alacağım önce o teklif etmiş nasibine girmek istemem
Senemak Papatyamelek dolap var hatta çoğunu ordan sattım ama o kadar çok kesiyor ki elime bir şey geçmiyor
Senemak Papatyamelek Gardrops ta hem kargo bedava hemde kesmiyor dolap uygulamasından çok kesiyor diğer hanımefendiler toplu almazsa size yazarım Gardrops koyarım ordan tercih edebilirsiniz 200 dedim zaten hepsine böldüğüm zaman 14 TL gibi bir rakam oluyor tanesi
Senemak Busra2835 yarına kadar beklemiş olayim @Seherekzlcn hanim bilgi vermezse sizin için hayırlıs olsun