Dbe1506 Merhaba anneler kızım 1 yaşında bu uygulamada gördüm okudum bebek yerinde yılda 2 kez diş kontrolüne gitmesi lazımmış ben daha götürmedim götürenler varmı ne yapmam lazım korkmaması için
Mugerrr Dbe1506 benim oğlum 13 aylık bende götürmedim hiç. Bilmiyordum kontrole gitmesi gerektiğini doktor birşey söylemedi. Bende bekliyim
Birkucuksayrameselesi Dbe1506 yani benim kizim 25 aylik oldu ama hic goturmedim aslinda goturulmesi kontrol edilmesi gerekiyor. Kizim o ortamlardan cok korktugu icinde pek cesaret edemedim acikcasi
Bebek17 Dbe1506 bende dış hekimi asistaniydim yanında çalıştığım doktora götürdüm ama benim kız pek inatçı olduğu için kopardı yaygarayi açmadı ağzını 😂
Dbe1506 Mugerrr bizede doktor bişey demedi dün bu uygulmada bebek bölümünde okudum ama bilmiyorum doktorada gitcez onada sorcam ama burda tecrübeli anneler yardımcı olur diye sordum inşallah olurlar 🤭
Dbe1506 Mugerrr maşallah baya çıkmış sizin bizim 4 alt 4 üstte var şimdide üstte iki arka taraftan çıkmaya başlamış bakalım yardımcı olacak biri olsaydı yol göstermiş olurdu ama yok sanırım
Dbe1506 Deletedmom5284 peki bişey dedimi doktor hani şöyle yapın böyle yapın dişler güzel kalsın falan diye
Dbe1506 Birkucuksayrameselesi valla bende hiç bilmiyordum burda okuyunca sorayım dedim benim kızımda ağzını açmaz ben kaç tane dişi var diye bakmaya çalışıyorum bazen kitliyo ağzını güldürürken görüyorum anca
Dbe1506 Bebek17 ay benim kızda ağzını açmaz ben kaç tane dişi var diye bakmaya çalışıyorum ama açmıyor sıkıyor ağzını güldürüyorum gıdıklarken falan öyle görüyorum benim kızda korkar o zaman 😂😂😂
Dbe1506 Laren valla bende ilk defa okudum genel durumuna falanmı bakılıyor acaba diş etlerine falan anlamadım ya doktora sorsam söyler herhalde demi
Bebek17 Dbe1506 yani normal diş hekimleri de kontrolünü yapabilir. Ama çocuk diş hekimleri tamamen kendi alanı olduğu için yaklaşımları ona göre olur