Thedespott Hanımlar merhaba 2 günlük anneyim göğüs ucum olmadığı için bebişi emziremedim bugün ise sütüm yavaş yavaş akmaya başladı ve mastit olmuşum sütümü nasıl boşaltırım çok acıyor uç olmadığı için çocuk da ememiyor şu an çok az akıyor pompa da almıyor çok çaresiz kaldım 😢
Tazeanne0650 Thedespott pompaya göğsünüzü çevirerek koyun ucunu çekecektir. Ya da dayanabilir misiniz bilmiyorum ama şırınganın ucunu kesin göğüs ucunuza yerleştirip çek boşalt yapın. Ama çok can yakıyor ben 1 hafta boyunca çözümü öyle buldum oğlum göğsümü tutmadı nihayet başardım..🥹🥹
sadeturkvatandasi Thedespott göğsüne komple zeytinyağı sür iki elinle göğüs ucuna doğru masaj yap bastırarak doktor bana öyle demişti bayağı işe yaradı sütüm 2 mt öteye fışkırıyordu😬 biraz rahatlatıncada emzirebilirsin
zeynepdurunun_annesi Thedespott ben masist olmanın ucundan mochi ile döndüm sağma konusunda çok işe yaradı içindeki minik mor aparat göğüs ucu çıkarmak İçin de kullanılıyor diye biliyorum
Alparslan616161 Thedespott göğsüne kara lahana kaynat koy biraz beklet elinle sağarsın ama bu konularda pompasız olmuyor asla elektrikli özellikle olması lazım letgo’da çok uyguna var 200 300 e hiç kullanılmayan bi baksanız hani çünkü emzirdiğin sürece lazım olan bişi
Smyigit Göğsünü once elle satmayı dene cunku suan göğüslerin cok hassas sağma makinası iyice acıtır canını biberon varsa ona sagabukirsin sonra rahatlayınca pompayla devam et
Tazeanne0650 Thedespott evet hala mamayla devam ediyorum ikizlerim var yeterli gelmiyor sağlık olsun hem emiyorlar hem mama içiyorlar
sadeturkvatandasi Thedespott kanallarım tıkanmıştı iltihap yoktu antibiyotik kullanmadım yani, sadece meme ucu yanma meme sertleşmesi, acı hissi, bebeğim emince süt gelmeme gibi problemler yaşadım
sadeturkvatandasi Thedespott evet geliyordu süt toplanıyordu bazı yerlerde üstüne üç parmağımla masaj yapıyordum
Yefem Sıcak su uygulayın ise yaramıyorsa soğuk deneyin..sıcak bende işe yaramadu soğuk denedim ve açıldı ama sütüm çok az geliyor buna çözüm bulamadım
Babasininoglu Thedespott Hastanelerin sağım makineleri var daha güçlü onlarla sağabilirsiniz 100-150 tlye kiralanıyor. Silikon uç kullanabilirsiniz bebek tutsun diye (bende işe yaramadı ama olumlu sonuç alanlar var). Pompanız hangi marka
Alparslan616161 Thedespott ama kesinlikle pompa almalısın bazen biz anneler çocuğumuz emiyor doyuyor sanıyoruz ama göğsümüzü tam anlamıyla fazla emmiyor ben mesela saat başı emzirmeme rağmen sürekli mastit olurdu göğsüm sütüm çok fazlaydı hani Pet bile dayanmazdı saat başı değiştirmek zorunda kalırdım letgodan almaya fırsatım yoktu sarılıktan küveze girmişti hastane yakınında medikalden numune elektrikli pompa yı aldım normal fiyatı 600 700 ken 250 TL ye almıştım 2 aydır emzirmiyrm mesela sütüm olmasada yinede nolur nolmaz boş cicik sağıyorum
-Sumeyye60 Thedespott ne durumdasınız şu an bilmiyorum ama silikon meme ucu alıp bebeğinizi sürekli ters vaziyette emzirin ben iki kez o şekilde atlattım çok zor çok geçmiş olsun 🌻 birde sürekli sıcak kompres yapın birde