prensesannesiiiiiiiiii Kızım 8 ay 10 günlük gece 5 kez belki fazla kalkıyor 11 12 gibi yatıyor 6 gibi de ayakta . Dişleri de patladi uzamasını bekliyorum uzaması ağrı mı yapıyor ne 🤦♀️ ne zaman gece uzun uyuyolar
Elisa34 prensesannesiiiiiiiiii bizde 6 bucuk aylığız kafayı yemek üzereyim dişi patladı sabahtan beri hiç bişey den memnun değil mahvoldum gezdirmekten bende merak edıyorum ne zaman bitecek ataktı dişti
ayseozcil prensesannesiiiiiiiiii benim kızımda 8 aylık diş çıkarma döneminde ama geceleri gayet uzun uyuyor. Tetagil kullanıyorum o baya rahatlatıyor benim kızımı ama benim kızım uykuyu çok seviyor genel anlamda
Deletedmom_41 prensesannesiiiiiiiiii 18 aylik halen rahatlayamadim aglanacak halime guluyorum artiik😁
ayseeeasln21 prensesannesiiiiiiiiii 10 aylığız çok şükür iyiyiz . Gece 3 kere falan kalkar . Gündüz 3 veya 2 kere uyur gece uykusuna 10 gibi geciyoruz. Ama gündüz çok aktifiz yaşadığımız yerde çocuklar için tiyatro var yaz tatili için onlara gidiyoruz oldukça aşırı enerji atıyor . Saklambaç oynuyoruz şarkılar söylüyoruz baya yoruyorum onu gece uykusuna
Hellomoto prensesannesiiiiiiiiii 3 yaşına kadar rahat edemeyiz sanırım benimki 10 aylık daha dışı patlamadı miz miz memeden ayrılmaz gece Bi uyanıyorum üstüme çıkıp emiyor oluyo 🤣
Aysubtin01 Hellomoto valla 3 yaşında da rahat olamıyorsun ,🤭 her yaşın her ayın ayrı zorluğu var kızım 3 yaşın da sürekli ağlıyor su isterken bile ağlayarak istiyor geceleri inan ki aglama sesi rüyalarımda
kucukcivcivimm prensesannesiiiiiiiiii 1 yastan sonra kizim 2,3 kez en fazla uyaniyordu. 2 den sonra emmeye kalkmadi nadir zamanlarda 1,2 kez ama hemen daldi. 3 ten sonra beynin uzun uyumasini saglayan alani gelisiyomus kalkmazlarmis bakalim.
Sdadge prensesannesiiiiiiiiii nasıl uyuduğuna bağlı aslında biraz. Diş dönemi gerçekten çokkkkk zor ve inanılmaz etkiliyor benim oğlumun uykusunu. Suan 1 yaş 15 günlük diş olayı olmazsa gece 1 kez mızıldanır tekrar uyur uyku eğitimi vermiştim onunda faydası var tabi. Gece emzirmeyi de kestim uykuları uzadı