Piiiiiinaar ya ben de dinlemedim ki ben 6 ay dolana kadar su vermemiş, emzik vermemiş, sallamamış biriyim. Ama 4-5 aylıkken oturdum baya araştırdım. Deriden emilimi çok fazla değil karbonlayın ki pamukçuk olduğunda da ağız temizliği için doktorlar öneriyor. Dedim ki ne olacak 5-10 dk da hallederim. İlk zeytinyağı ve karbonatlı karıştırdım sürdüm ama güzel tarayanadım korktum bişey olcak diye çıkmadı. Sadece zeytinyağı da çıkarmadı. Ya zeytinyağına alerjisi varsa falan diyodum düşün. Sonra hava sıcaklaşınca ya dedim çocuğumun kafası yağ içinde kurtarmalıyım bi çay kaşığı karbonata biraz zeytinyağı koydum ama yap daha fazla tabi pamukla sürdüm kafasına tarakla tersine tersine taradın hatta bazı yerleri diş fırçasıyla taradım. YouTube da bi kadın ilaç kutusunun kapağının köşesiyle taramış onu da yaptım. 15 dk anca sürdü sonra bi duş iki kere kafayı yıkadım. Benim çocuğumun kafa derisi varmış yaaaa. Velhasıl, Yap yap korkma bacım biri yağ, biri temizlik ürünü sadece maksimum hızda yap daha az maruziyet olsun diye, çıkmaya başladıkça heveslenip daha çok tarıyorsun.