Nltka merhaba, ağrı tek taraflı mı eğer öyleyse büyük ihtimalle migren, benim hamileliğimin ilk üç ayı haftada bir şiddetli migren ataklarıyla geçti, insanların midesi bulanır ya genelde bende migren tuttu ve ilaç içmeden bol su içerek kafamı tülbentle bağlayarak, ağrıyan kısma biberiye yağı sürerek, karanlıkta dinlenerek geçirdim bu atakları ama mahfoldum, 3 aydan sonra mucizevi bir şekilde tüm ağrılar kesildi -hamilelik öncesinde de ortalama ayda bir tutardı migrenim- bebeğim şu an 4 aylık doğumdan sonra 2 kere falan yaşadım, hamilelik öncesine kıyasla çok azalmış durumda, tabi bunda iş stresinin ortadan kalkması falan da etkili olabilir, kafa yoğun bir işim var ne yazık ki. Neyse çok uzattım, bol su yudum yudum 2-3 litre içmeye çalışın🙏 Normal pişirilmiş türk kahvesinin içine birkaç damla limon sıkıp için işe yarıyor anlık da olsa keaiyor, kafanızı tülbentle hafif sıkın, karanlıkta dinlenin, çok zorlarsa parol içilebiliyor hamileyken ama ben direndim içmedim, uyumayı başarınca ertesi güne kesiliyordu.