Alaranaz Selam kızlar , salonuma bundan almak istiyorum koltuklarım fonlarım gri renkte sizce yakışır mı ? Kullanan varsa aranızda resim atarsa çok sevinirim 🌸
alptoyyy Alaranaz bende alıcaktım vazgeçtim balkonda daha iyi durur dedi arkadaşlarım almadım salon için
twinkleee Alaranaz minimal bir salonununz varda olur fotorftakı gbı bır hava verılmesı lazım. ozman güzel olur
Duyulurum talula ama bu İskandinav tarzına değil bohem tarza uyum sağlıyor :/ hatta yanlış mı biliyorum diye Googlea bir baktım bohem tarzın ilk çıkan dekorasyonunda bambular göze çarpıyor.
Ravz Alaranaz Ben salonunuza pek yakıştıramadım. ☺️ Balkon veya banyo için düşünmez misiniz bu modeli? Veyahut daha şık bu boylarda başka bir model salon için.
Tomi Alaranaz salonunuzun tarzına uygun değil. İskandinav tarzı, açık renk, keten kumaş mobilyalarla daha iyi durur.
twinkleee Alaranaz sanki böle daha sıyahlı metalli bişey dha uygun ,uyumlu olur gbı ama sız blırsınz yınede😊
Mariposa Alaranaz mutfak balkona daha çok yakışır gibi duruyor ya. Salon çok bohem olması lazım ki yakışsın.
Alaranaz Deletedmom_28 bende öyle düşünüyorum bide zaten koltuklarımı bu kış değiştirip krem rengi alacağım