Linaece Bebeğim 2 ay 10 günlük bayadır bazen kafasını sağa sola çeviriyor. Sallanmaya çok alışkın o yüzden yapıyor diye takmadım ama eşim internette otizm ile ilgili diye yazı okuyunca korktum. Sizce nedendir
eymenbera Linaece ya otizimle ne alakası var bebk daha küçük refleks o otistik demek ne kada rkolay oldu dr götürseniz güler vallahi
ZeynepKara Linaece 2 ay 4 günlük benim bebeğimde yapıyo arada özellikle yüksek bi seste yada irkildiğinde yapıyo
Ayglsrp Linaece benim bebeğim de aynı şekilde kafayı saga sola sallıyor ama ağlamıyordu doktora götürdüm kulağında akıntı olduğunu söylemişti canım
Minikprens edagurel benim bebeğim 40 günlük emerken bazen kafasını sağa sola çekiyor ayaklarını sallıyor sebebi ne olabilir sizce
AliyeAsel Linaece canım o refleks herşeyi merak edip incelemeye başladığı zamanlar benim kızımda öyle
Eymensannesi Aynı şeyden dolayı saatlerce çocuğun başından ayrılmadığım kendimi aylarca yediğim oldu doktora sorduğumda video istedi ama yakalayamıyordum anlık yapıyordu normalde oynarken olan bi videosunda hafif şekilde yakaladım doktor normal olduğunu söyledi korkulucak birşey yok dedi sonra rahatladık bazen böyle yaparlarmış bende çok şeyler okudum internette yazılı olan herşeye inanmamak gerek