BBusraa 5 aylık oğlum var anne sütüyle besleniyor. Geçen ay 600 gram almıştı bu ay ise sadece 200 gram idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı neden olur sizce 😢 emmekte pek istemiyor uzun bir süredir çok boğuşuyoruz
BBusraa Deletedmom280 olabilir her gördüğünü ağzına götürüp sürekli kaşınıyor gibi zaten salyalar vs de çok. Bilemiyorum ya bu ay böyle oldu diye mama veya başka şeylere gerek var mı onu düşünüyorum ama sanırım yine en iyisini doktor bilir 🤦♀️
BBusraa Balannesi bilen orum ya bu ay böyle oldu diye mama veya başka şeylere gerek var mı onu düşünüyorum ama sanırım yine en iyisini doktor bilir 🤦♀️
BBusraa ayaz07 en iyisini doktor bilir sanırım bana da doktor yolu gözüküyor 🤔 birden nasıl böyle bir düşüş yaşadık anlayamıyorum 😢
BBusraa ayaz07 en iyisini doktor bilir sanırım bana da doktor yolu gözüküyor 🤔 birden nasıl böyle bir düşüş yaşadık anlayamıyorum asocialmom doktora gittiniz mi birşey dedi mi
Nebicimanne ayaz07 emiyordu hareketlendigi icin sut yetersiz kaliyordu mama vermek istedim asla agzina almadi akitti ogurdu oylelikle ek gidaya gectik toparlandi