Marleyhouse Deletedmom83610 uyanıkken hayatta içmiyor zaten benimki uyurken uyku sersemi yalancı memeyi çıkarıp bıberon sokuyordum içiyordu hele şimdi ağzına geldiği gibi itiyor uyurken bile
Defneee06 @portakalcicegi7 benim bebeğim 4 aylık bizde yaşadık maalesef emziriyorum meme reddi yaşadık kafasını çevirip öyle bekliyordu günlerce böyle iştahsızdı biberon kaşık içmedi hiçbir şekilde ama geçti bir iki hafta sürdü Allah yardımcınız olsun bende çok üzülüyordum haline çok çaresiz hissediyor insan 🌼
Deletedmom83610 Defneee06 o sürede kilo verdim acaba coo korkuyorm ya benmde 2 3 gindur boyle ne yyiyo ne emiyor napcam bu çocukla sürekli uyku hali
Defneee06 @Deletedmom83610 vermedi ama kilo alımı azaldı 😔 bence o dönem genel olarak yaşanan bir problem biz covid de atlattık o yüzden de iştahsızdı sanırım
294129 portakalcicegi7 Kızımda mama yiyor 3 tane biberon denedim en sonunda chicco nun biberonunu aldı dışı pembe olan
portakalcicegi7 Marleyhouse iştahla almasa da az az alıyor son üç güne göre doktor da mesajımı hala görmedi bi daha da yazmak istemedim . Sanırım geçici bir süreç başını yan çevirip uykusu geldiğinde denedim bi deneyin isterseniz Allah sabır versin hepimize
portakalcicegi7 Marleyhouse benimki de öyle sık sık teklif et az az yapıp içtiği kadar artık yapacak bir şey yok ☹️