Merhabalar bebeğim 32günlük dogum yaptıgım günden beri annem yanımda farklı şehirlerde yaşıyoruz artık evine geri dönüyor ister istemez içimde bi korku var ya bebeğime bakamazsam yapamazsam diye benim gibi aynı duyguları yaşayan varmı
HilalAnl benim 1 hafta oldu ailem yanımda senin gibi durumum daha şimdiden giderlerse nasıl bakcam napcam derdi tasası sardı
HilalAnl herkesde bütün anneLerde oLur bu duygu sonuçda oyuncak değiL gerçek bir insan 🙈 ama üç beş aya geçer hatta 1 yaşına geLsin hatırLamazsın biLe bu korktuğun zamanLarı 🤗 ikinci oğLm birinciyide aiLemden uzakda büyüttüm ikinciyide üsteLik birincide gördüLer doğduğunda bu defa doğuma biLe geLemediLer ki geLip yardım edemez yani iş tamamen başa düştü 🤗🤗 korkmayın anneLer herşeyi iyi biLirLer her bebeğib koruyucusu Allahdan sonra annesidir 🤗🤗 meseLa biri kucağına aLdığında ne şekiL durmayı sewdiğini bir tek sen biLirsin we söyLersin o böyLe durmayı sewer diye bi bakarsın dediğin gibi tutunca ağLaması durur bu çok gurur wericidir çünki bebeğini senden başka kimsenin tanımadığını anLatır çewreye 🤗🤗
HilalAnl çok güzel bakarsınız hatta en iyi siz bakarsınız,sizin yavrunuz sizden başka kimse daha iyi bakamaz içiniz rahat olsun☺️Benim de 21 günlük oğlum,tek olduğumuz zamanlarda oldu ve gayet iyi idare ettik,Allah yardımcınız olur inşallah❤️
HilalAnl benim annemde 15 gün kaldı yanımda sonra gitti ilk gittiği an bi boşluğa düştüm ya bakamazsam ya birşey olursa diye ama bi kaç gün sonra geçti alıştık kızımla birbirimize ve emin ol ki tek olunca daha iyi bakacaksın daha güzel bakacaksın şuan kızım 52 günlük o kadr gün nasıl geçti anlamadım bile
HilalAnl canım inan herkes aynı seyi yaşıyor ben doğumdan 6 gün sonra yanlız kaldım bizde şimdi 32 günlüğüz ilk zamanlar çok ağlamıştım ne yapıcam ben bu bebekle diye ama şimdi kimse dokunmasın bir düzenimiz var diyoruz🤗 Annelik herşeyi yaptırıyor öğretiyor insana korkma yaşayarak öğreniyormuşsun bebeği 👶🏻🤗💪güçlü ol yeter o sana öğretir 😘
HilalAnl canım benim annem de benm yanımda 3-4 gün kaldı evlerimiz yakın olduğu için. Ben o gittiğinde bile bi tuaf oldum ilk gün. Çocuğuma bakamamak değil de uykusuzluk mahvetti beni. Annem yanımdayken bebek onun yanında uyuyodu benim yanıma sadece emzireceğim zamanlarda getiriyodu. Ama 1-2 gün sonra alıştım mecburdum çünkü çocuğumun bana ihtiyacı vardı. Ama ne olursa olsun ilk fırsatta annemi arıyorum bıktı kadın benden artık 😀
GmzSnn yanlız dakikalarımız başaldı hayırlısı bakalım nasıl geçiçek
Ahmedinannesi inşalah yanlız dakikalarımız basladı bile
annem 40 gün sonra gitti. Ve yanlız kalınca. Korktum Suan 4ay 13gğnlük kızım var İnan banyo nasıl yaptırırım diodum herşeyi yapıor insan ve şimdi gezmelere dahi korkmadan gidiyoruz.😍