Busara2735 Kızlar doğum sonrası direk ücretsiz izne ayrıldım şu an bebeğim 7 aylık. 1 ay içinde işe başlayacağım bebeğim 1 yaşını doldurana kadar günlük kaç saat süt iznim olacak biliyor musunuz? Üniversite memuruyum
Btlazz Busara2735 kamuda mı çalışıyorsunuz 1.5 saat süt izniniz olur istediğiniz saatlerde kullanırsınız
Zaraaa Busara2735 süt izniniz yani 3 saatlik süt İzniniz bitmiş olmuyor mu bitmiş ise ikinci altı aydaki bir buçuk saati kullanabilirsiniz tam emin değilim şuan bende süt iznindeyim iki ay rapor aldığım için mesela 2 ay ilk süt iznimden kesildi
kenankaan Busara2735 doğum sonrası 8 haftalık analık izni bitiminden itibaren 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1.5 saat süt izni başlar
Zaraaa areninannesii sezaryen olduğum doktordan istedim o hastanede heyet raporu veriyorlardı, doğum yaptığınız doktordan isteyebilirsiniz doğum izni bitiminde
Zaraaa areninannesii çok sevindim sizin adınıza üç defaya kadar da zorlarsanız alırsınız benim kurum iki defa kabul etti
areninannesii Zaraaa aslında 1 defa daha alsam yeterli olacak bana ama hastane nasıl karşılar onu bilemediğimden emin olamıyorum
Zaraaa areninannesii ya hastane pek sıkıntı çıkarmıyor da eğer kurumunuz sorun etmiyorsa onlar verir bence