NOG06 Kızlar gebe kaldığımda ilk aşerdiğim midye olmuştu ve yedim ( hamile olduğumdan haberim yoktu ) gebe kaldığımı öğrenince hiç yemedim, şimdi ise bebeğim 1 ay 5 günlük, midye yesem sıkıntı olur mu? Bilgisi olan varmı ☺️
Nazlican NOG06 Ne hamileliğimde ne de sonra hiçbir şeyden kısmadım. Canın istiyorsa ye yani, yoksa göğsün şişebilir. Benim canım bir şey çekerse emzirirken şişiyordu 😄😄
Evsaanne NOG06 hamile ve emziren kadınlara midye sushi bazı balık çeşitleri gibi yiyecekler kesinlikle önerilmiyor özellikle midye de yüksek oranda cıva bulunduğu için çok sakıncalı hamilelikle düşük yaşanabilir emzirirken de sütünüzde geçip sağlığını olumsuz etkileyebilir benim de canım çok çekmişti ama yemedim yine de hevesiniz gitsin diye birkaç tane yiyin isterseniz
deniz_063 NOG06 benim bildiğim yazın midye yenmez 🤭 ama bende hamileyken çok yedim off midye yenmezmi yaa 😂😂 bi iki taneden bişi olmaz dicemde bi iki tanede yenmezki😬😬
Busraata NOG06 midye yemenizi tavsiye etmiyorum bakteri ürettigi için sütünede geçer.Ben emzirme bitene kadar yememiştim çok canım çekti onun yerine kendime midyenin içindeki pilavdan yapmıştım😄
Nazlican NOG06 🤷🏻♀️ bir şey diyemem, dediğim gibi ben kısıtlama hiç yapmadıgım için ne desem yanlış olur. İçinize sinmiyorsa da bir tane de olsa yeyin süt çeker derler
Rika NOG06 musilaj oldugu icin hamile olmasaniz bile yememek gerekiyor artik. Denizlerimiz eskisi gibi temiz degil. Civa bakimindan evet her zaman zararli.
Yenimom NOG06 midyenin icinde agir metaller ve toksik maddeler var bebege ve sana cok zararli asla yeme bir dost.
Tweetyy Busraata tarif varsa alirim 🌸 bende midye delisiyim hamileyken yemedim ama emzirirken 2 3 tane yedim aslla yetmedi tepsiyi yesem anca yetecek 😄
Busraata Tweetyy Ben burdan yapmıştım ton balığını 1kutu da koyabilirsin.O tadı çok vermese de böyle seylerle idare ediyordum 😄bende çook severim çok emzirme sürecim bitti hemen midye yemiştim
Ruzgarveannesi1 NOG06 bende öyle çok severim evimin altında midyeci Ahmet var düşün 😂 doktorum yeme civa oranı yüksek gelişim geriliği yapar demişti bende hiç yemedim doğurdum yemek istiyorum şimdide süte geçer diyolar şu çocuk bir büyüseydi 😂