queens Arkadaşlar mayo kalıpları nasıl acaba lcw kıyafette 12-18 ay alıyorum kızım 19 aylık ama zayıf oldugu için 18-24 alamıyorum hatta bayramlık elbisesi 9-12 aydı ama mayoda kaç beden almalıyım bilemedim yardımcı olabilecek varmı
Deletedmom_54 queens kızım 5 aylık 9 ay aldım mayoyu biraz küçük kalıpları onlineden değil mağazadan almanızı tavsiye ederim
bbmoms queens oğlum 15 aylık zayıf zaten 9.12 falan da oluyor şort ama 12 18 aldım mayo güzel oldu bizim üst tişört alt şort olan mayolardan iki parça
Deletedmom0099 queens 25 aylık kızım. geçen seneden kalma 12-18 ay takımları bile hala oluyor lcwnin. 11 kg 82 cm. mayosu 3-4 yaş bir tanede 24/36 almıstım dar geldi iade ettim
VERA19 queens Kızım 18 aylıkken LCW’den 3-4 yaş mayo aldım ve tam oldu🤭 Normalde tam kalıp giyiniyordu LCW’den. Mayoların bedeni küçük oluyor ve benim tercih ettiğim model ekstra küçük bir modeldi. Bence 2 yaş falan tercih edebilirsiniz ,modeline göre🤷🏻♀️
queens VERA19 O zaman 18-24 ay almam lazım heralde kızınız kaç cm kaç kilo benim kızım zayıf oldugu içinde tereddüt ettim şortlu bir mayo alacağım