Mustafacan- Mrb kizlr bugun bebegimi hstanete gotrdum doktora disi fln cikmadi dedim 9. Ayda bebeklerden kan aliniomuss kan aldilar iste degerlerede bakarm dedi sonuclr cikmadii sizinde 9 aylikken kan aldilar mi bebektenn
attbianne Mustafacan- 1yasinda alındı oğlumdan kizimida 9 aylıkken kilo boy takibi için çağırdılar onada 1 yaşında bakalım dediler
mustafayamaninannesi Mustafacan- 8. Ayda sağlık ocağı almıştı parmaktan kendi dr umuz yaşında bakıyorum demişti 10 aylık hasta sandık acile gittik dr umuz nöbetçiydi orda kan değerlerine de baktırmıştı yine parmaktan aldı hemşire
Mustafacan- TheMomm kol attbianne bebegimin kilosu bir kilo dusuk bide disi fln cikmadi dahaa alinan bu kanin onla ilgisi var mi doktora bisey sorulmuo bi soruon bin azar işition
attbianne Mustafacan- disle ilgisi yok dişler geç cikabilir kan değerlerine bakılıyor eksiklik varmı diye
Rav-Ebu Mustafacan- bebeğim 4 günlükken kan aldılar damar da yok kuzumda zar zor içim gitti 4 günlükten alıyorsa 9 aydan neden almasın canım benim
Mustafacan- Rav-Ebu bizimkinin de dama yok zor buldular da demir icin var mi yok mu normal mi diye alinan bu kan heraldee dis te cikartmadi ya
Oznur_0708 Mustafacan- geçen 11 aylık bi bebeğinde yoktu hala 1 yaşında da olmayan gördüm çokta sıkıntı etmeyin yanii aile dostumuzun bebeğinde 1 yaş doğum gününde yoktu mesela sonrada çıktı hepsi
Elfelf475 Mustafacan- evet alınıyor biz de verdik temiz cıkmıstı Düşükse değerler d vitamini veya kan ilacını ona göre ayarlarız demişti doktorumuz
Rav-Ebu Mustafacan- Benim ilk bebeğim 11 aylıkken diş çıkardı vitaminlerin bakacaktır doktor belki vitamini düşük şurup falan yazar merak etme ❤️
Mustafacan- Rav-Ebu bnde vitaminden supheleniom ya istahsz zatenn agzina biseyi zor sokuyomm offf tedirginim ya
Pirayeada Bizim ki daha 1 aylıktı alındığında hasta olduğunda delik deşik yaptılar 5 buçuk aylık şuan
Melekbas Mustafacan- alinmasi gerekiyorsa aliniyor ayina yasina bakmiyor malesef iki aylikken benim bebegimden de aldilar
2735 Mustafacan- canım bana da hemşire dedi 9. Ayda kontrol amaçlı vitaminlerini fealn bakmak için aliniyormus. Normal yani benim oğlumda da alındı iyiki bakmışlar istahsizdi aynen demir eksikliği çıktı maalesef