NurR Bebeğim 3 aylık dişleri kaşınıyor ve çok huysuz çığlık çığlığa ağlıyor ellerini ağzına sokuyor sürekli parmağını emiyor diş kaşıyıcısını elinde tutmuyor ben ağzında tutunca çok az bekletip itiyor parmağını ağzından çekince de ağlıyor ne yapıcağımı bilemiyorum 🤦🏻♀️🤷♀️
Janss NurR Porselen çay kaşığını dolapta hafif soğutuyorum yani serin oluyor öyle söyleyim . O biraz sakinleştiryor sanki . Benim bebeğimde 4 aylık artık yumruklarını ağızına sokmak isterken öğürüyor 🤦🏼♀️ Diş mi tam emin değilim salyası da var 🤷🏼♀️
NurR Janss benmkinin de salyası var üstü ıslanıyor hep dün aşırı derecede kustu elini ağzına sokmaktan şaşırdım kaldım
Janss NurR Birde öyle sinirleniyor ki yumruğu ağızına girmiyor diye çığlık atıyor 🤦🏼♀️ Ek gıdaya başlasın hemen eline salatalık pırasa ☺️ İnşallah tezelden sakinleşirler 🤷🏼♀️
Karen NurR 3 ay 4 günlük bukadar hırslanması normal gelmiyor bana sanırım dişler geliyor diyorum ama ilk bebeğimdede 3 aylıkken öyle olmuştu doktor çene kemikleri gelişiyor demişti 7. Ayda çıktı dişleri bilemiyorum bekleyip görücez