Minikyavrumbenim Hanımlar bebeğim 50 günlük onunla ne tür aktiviteler yapabilirim neler almam onun gelişimi için iyi ve bebeklerinize kitap okumaya başladınız öneri almak istiyorum dokunsal kitaplar oluyormuş birde bu ayda başladınız mı
Ozlm007 Minikyavrumbenim 50 günlük bebeğe dokunsal kitap falan ellemez tutamaz henüz en olsa oyun halısına yaptırabilirsiniz dönence elinize siyah beyaz zeka kartlarından alıp onları gösterebilirsiniz bide yüzüstü yatırıp omurga gelişimini destekleyebilirsiniz sonrası bol bol kucaklaşıp tensel temas yapın ilerleyen aylarda çıngırak verirsiniz eline hışırtılı kitap ve ses çıkaran oyuncaklar koyabilirsiniz önüne benim kızım 4 aylık hala oyun halısında duruyor çıngırağı bile uzun süre tutmuyor elinde sizinki daha da küçük böyle ufak ufak başlayabilirsiniz iyi eğlenceler 💐ha birde ses çıkardığında onun çıkardığı sesleri sizde taklit edin çok hoşlarına gidiyor 🥰
Eliz13 Minikyavrumbenim zeka kartları alıp gösterebilirsiniz. Benim bebeğimin algısı açıktı doktorumuz erken başlattı ve sürekli konuşun onunla inanın çok faydasını göreceksiniz
Minikyavrumbenim Ozlm007 Eliz13 Oyunu matımız var piyano kısmına ayakları çırpa çırpa çalıyor yavaş yavaş elleri ile takılı olan çıngıraklara da vuruyor ama çabuk sıkılıyor hemen ağlayıp farklı bişey istiyor zeka kartları aldım ama o hiç ilgisini çekmedi elimi takip ettirmeye çalıştığım zaman ediyor kartların yüzüne bile bakmıyor anlamış değilim hiç sevmedi zaten hemen herşeyden sıkılıyor hop kucak
Ozlm007 Minikyavrumbenim bazı çocuklar kucak sever ama o zeka kartları gerçekten büyük fayda sağlıyor onu sevdirmeye çalışın ben mesela her görselde ona uygun bir şarkı söylüyorum uyduruyorum yani o zaman dikkatini çekiyor sesli oyuncaklar da öyle köpekçik var mesela 15-20 tane şarkısı var içinde onları dinletiyorum hoşuna gidiyor sizinki daha küçük yeni açılıyor gözleri biraz sabırlı olun sevecektir 🥰