z_alya21 Merhaba anneler 17 aylık kızım covid oldu hem bigaz enfeksiyonu hem idrar enfeksiyonu yemek yiyemiyor midesi bulanıyor kusuyor bir damla suda içse kusuyor rabbim kimsenin başına vermesin tabi ama başına gelen varmı yardımcı olur musunuz.
ArdicEge z_alya21 14 aylık bebemle gecen hafta coviddik atesten cok cektik umarım sizde olmaz gecmis olsun🙏🏻
-erCansu- z_alya21 2 yaşındayken olduk bizde 3 gün sürdü rahatsızlıgı iştahsızlıgı falan sonrasında hiç bişey olmamoş gbi normale döndü sizde hemen toparlarsınız inşallah
EslemReyhan z_alya21 çok geçmiş olsun bizde 9 buçuk aylığız geçen hafta olduk çok şükür geçti. Gece ağrıdan bian sıçramaları vardı ağlayarak boğazı ve karnı ağrıyodu ateşi ilk gün çok vardı. Her saat emzirdim ve her gün ılık suyla yıkadım ve calpol verdim doktorumuzun önerisiyle onun haricinde korkmayın vitamin alabileceği şeyler verin ki dirençleşsin vücudu kusma bizdede vardı meyveyle anne sütüyle ayakta tutmaya çalışıyodum işte
z_alya21 Bizimkisi hiç emmedi ve normalde de çok iştahsız bir bebek şuan hicbisey yemiyo bir damla suyu bile çıkarıyor