Cansu_cinar_alp Defneninannesi aa ne guzel masallah ins benimde eskisi gibi olur daha cok erken azalmasi icin bol bol emziriyorum daha sonrada sagiyorum 😊
Cansu_cinar_alp Ayyss evet canım artırdı o dönem faydasını görmüştüm şuan 15 aylık bebeğim hala emziriyorum o ilacı küçükkn kullandım kilo alımı düzelmişti
NurDemir @Cansu_cinar_alp ben kullandım ama sütümde bi artış olmamıştı canım yan etkilerini bilmiyorum bıraktım zaten artmayınca
Cansu_cinar_alp NurDemir bilemedim ki canım belki herkeste farklı etki ediyo bende de dolu dolu bi süt olmamıştı ama bebeğim doyuyordu kilo alımından doktor anlamıstı
Cansu_cinar_alp Ayyss bi haftada sanırım ztn bi paket bi hafta gidiyo bi dene istersen inşallah artar bol bol su için
Cansu_cinar_alp bir_pasa_annesi evet aslında kusma için bi hap mide ile alakalı bn ilk şaşırmstm nasıl süt artırır diye
Cansu_cinar_alp bir_pasa_annesi artırmıstı bebeğime yetecek kdr süt vardı kilo alımı normale dönmüştü cnm
Dgzm Ben gebelikten önce mide ağrılarım için kullaniyordum gene kalınca kullanmadm şuan doğum yaptim ve bebeğim 1 yaşında. Burda süt artirir denilince şaşırdım suan. Geçen çok fazla midem ağırdı ve sütten geçer diye içmedim 🤔