Themamacita Doğduğundan beri dökülüyor ama şu sıralar daha da arttı uyandığında ensesi saçlarıyla doluyor ağzını yüzüne geliyor hep böyle olan var mı? Ne yapmam gerek acaba? Bu arada 4 ay 25 günlük
Sgnnn Themamacita 6.aya kadar dökülüyor. Ben hergün yada 2 günde 1 yıkıyorum gün içinde de sürekli tarıyorum dökülenler tarağa gidiyor
AselLina1 Themamacita 2 aylıkken bizimde öyleydi kakasında çıkıyordu arttık büssürü vardı. O kadar ellerini yıkamama silmeme rağmen yutuyodu bi şekilde doktor önerisiyle kestik saçlarını 😔
Berilsmom13 Themamacita ilk zamanlar benim kızımında dökülüyordu bizde saçlarını komple kestik babasıyla :)
Themamacita Berilsmom13 ben de kesmek istiyorum kal aylıktı kestiğinizde ve nasıl kestiniz acaba kazıdınız mı?
Yagmuurr Themamacita Çok normal benim oğlumun ense tamamen kel olmuştu bir süre sonra dökülme durup çıkmaya başlıyor gerş
Dermin Themamacita canısı kızım 5 aylık bende kestim çok uzun saçlı doğmuştu ve çok fena dökulmeye başladı 4 aydan sonra kızım birde sinirlenince saçlarına yapışıyordu hiç kesmek istemedim ama sıfıra vurduk iyiki de vurmuşum kafası hava aldı zaten çok sıcak çocuk kendine geldi sizde yapın 4 5 aya uzar ❤️
iremnr Themamacita şuan 3 ay 25 günlük çok normal sürekli dökülüp dökülüp yenileri çıkıyor belli kısımlar kel şuanda 😂
2YildizAnnesi Themamacita gayet normal. Oglum ilk 6 ay dökmüstü hepsini. Yeni sac cikti yerine, hem rengi hem dokusu degisti. Kizimda 3 aylik baya döküyor su an