Fatos0605 Kızlar doğum yapalı 3 ay olucak kırkım çıktıktan sonra regl oldum ama şimdi günün 6 gün gecikti siz regl olmak için naptınız ve normalmi duzensizlik
Vesile Fatos0605 bende doğumdan sonr2 bcuk aylıkken ilk adeti mi oldum bu ay olmam lazım ama olmadım 10 gün gecikti, doktor ilk 1 yıl olabiliyor diye söyledi
inciko Fatos0605 benim normalde de düzensizdi yine öyle sandım bebeğim 6 aylık oldu 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.
Asel4175 Fatos0605 bebeğim iki aylık oldu daha regl olmadım bende bu konuyu çok merak ediyorum acaba ne zaman olucam hamileliğimden önce adetim hep düzenliydi oynasa oynasa bi iki gün anca
merwee89 Fatos0605 adet oldunuz mu ?bende 6 ay önce doğum yaptım gecen ay ilk reglımı oldum ama bu ay 4 gun gecikti
Asel4175 inciko en korktuğum şey o sebeple insan hastada olmayınca çok tereddütte kalıyo sizde yeni doğum yapmışsınız normal doğum da arası 1 sezeryan da 2 yıl olması gerekiyor diye biliyorum vücudun toparlanması için hayırlı olsun bu arada
Fatos0605 Asel4175 siz hiç regl olmadiysaniz bir kaç sonra olursunuz diye biliyorum genllikle öyle diyorlar
inciko Asel4175 normal doğum benim. Serklajlıydım ve yine serklaj olmam gerekecek çok kaygılıyım kimseye söyleyemiyorum
Asel4175 Fatos0605 yani hem bebeğim hemde kendi sağlığım için korkuyorum ben sezeryan doğum yaptım mecburen oyızden rahmin ve kendimin toparlanması gerekiyor
Asel4175 inciko hayırlısı olsun inşallah nasipte varmış napıcaksın olan olmuş artık korunmuyormuydun ki nasıl oldu mecbur söyleceksin artık