PembePapatyam Kızlar yenidoğan için uygun meme reddi yapmayacak kullandığınz yavaş akımlı biberon varmı
Gryffindor PembePapatyam Ben Medela kullanmıştım biraz pahalı ama gerçekten meme reddi olmadı. Lansinoh için de öyle diyorlar. Hatta yeni Lansinoh aldım o da gerçekten bebek çekmeden gelmiyor aynı Medela gibi
Miniss PembePapatyam lansinoh aldım kızım kabul etmedi ama akımı ve materyali bence kaliteli, philips avent natural aldım onu kabul etti meme reddi de yaşamadık. Cam ve plastik kullanıyorum bence cam alın, plastikler bir süre sonra koku yapıyor
Poyrazin_annesii Lansinoh. Avent almştm ama ıyı cıkmadıı hep akıttı kapagı bı süre sonra atmaya basladı. Lansınoh super bnce
winnie-the-pooh PembePapatyam Philips Avent kullandım hiç sorun yaşamadım bende ilkten cam sonra pp olandan aldım camı kapatmak daha zor geldi bana pp olan direk tek seferde kapanıyor hiç akıtma vs yok .
endoplazmikretikulumiste PembePapatyam hepsi red yapacak ne kadar zor çekimli bir biberon olursa olsun o red yaşanacak.
Beraninannesii PembePapatyam Tommee Tippee kullanıyorum doğduğundan beri meme reddi yaşamadım hem emiyor hem mama veriyorum 53 günlük.😇