Yusufunannesi97 Merhaba bebegimin kilo alimi olmadigi icin doktor mama takviyesi basladi. Halbuki sütüm de var. Ben de sutumun kalitesini arttirarak mamayi vermek istemiyorum. Nasil artar bu sutun kalitesi?
Aysegul9 Yusufunannesi97 bol su ve protein ve takviye olarak ı mom latte vitamini var ondan alabılırsın doktor bana bişey daha yazmıstı onun adını unuttum şuan eger bebeğin almış oldugu kilosu her aynıysa bi sıkıntı yok benşm bebeğim ortalama 700 800 gram alıyordu kimi bebek 1 kilo ve üstü alan var veya daha düşük kontroklere giderek bebeğin gelişimine bakarak anlar kimi bebek tosun kimisi olmuyor stres yapıpta yansıtma sütüne ben de cok stres yapmıstım cevre özellikle doktora sonrasında yası kaç okursa olsun heo yasıtlarından minyon durcak dedii ee bende öyleyim kimse ccocugum olduguna inanmıyor ablası sanıyorlar
Aysegul9 Yusufunannesi97 bol su ve protein ve takviye olarak ı mom latte vitamini var ondan alabılırsın doktor bana bişey daha yazmıstı onun adını unuttum şuan eger bebeğin almış oldugu kilosu her aynıysa bi sıkıntı yok benşm bebeğim ortalama 700 800 gram alıyordu kimi bebek 1 kilo ve üstü alan var veya daha düşük kontroklere giderek bebeğin gelişimine bakarak anlar kimi bebek tosun kimisi olmuyor stres yapıpta yansıtma sütüne ben de cok stres yapmıstım cevre özellikle doktora sonrasında yası kaç okursa olsun heo yasıtlarından minyon durcak dedii ee bende öyleyim kimse ccocugum olduguna inanmıyor ablası sanıyorlar
GizemYe Yusufunannesi97 canım benim zeytinyağı, tereyağı, ceviz, badem sütü çok güzel yağlandırıyor. Mutlaka her gün et, tavuk ya da balık yemeye çalış. Karbonhidratla değil de protein alarak doymaya çalış. Hem sen çok kilo almazsın hem de sütün yağlanır
Aysegul9 @“Yusufunannesi97”#p21737441bir de uyku ve dinlenmek okadar önemlikiii pek mümkün olmyor bebeğinle birlkte fırsat buldukca uyu
Deletedmom_28 Yusufunannesi97 bebeğim her ay 700 800 arası alıyor benim bu ay sadece 300 aldı doktor normal dedi baya hareketlenmeye başladı çünkü fındık, badem, ceviz yulaf, kuru incir, kuru üzüm, proteinli besinler, meyveler sütün kalitesini çok arttırıyor.