mehmel54 bebegimveben2901 hayır tabiki boşuna bölmeyin uykusunu uyanınca beslersiniz benimde 37 gunlukten beri geceleri uyurdu ben 6 saati geçince beslerdim sonrasında kendi uyanmadıgi sürece beslememeye başladım
Aryah bebegimveben2901 birşey olmaz 6 saate kadar aç kalabiliyorlar benimkide o zamanlar sabaha kadar uyuyordu. Bölmeyin bence zaten acikinca uyaniyorlar
DeryaEFE11 bebegimveben2901 uyandırma evresi geçmiş ilk aylar da yapıyordum ama artık uyandırmıyorum acıkınca Beyza beni istediğin de kendisi uyanıyor ☺️
Bebegimm1 bebegimveben2901 1.5 aylikken kendi uyanmadigi surece beslemedim doktor acikinca kendisi uyanir demisti suan 1.5 yasinda geceleri uyanmaz kucuklugunden bu yana
Kelebekelisa Benim kızım da 6 aylık olmak üzere keşke uyusa sa uyandırmasam saat başı uyanıyo o yüzden de gündüz gibi 3 4 saatte bir beslemek zorunda kalıyorum 🤦♀️
Denizvepasa bebegimveben2901 6 ay 6 günlük kendi kalkmadığı sürece uyandırmıyorum. Hatta bir gece oğlum 8 saat deliksiz uyudu doktora sorduğumda daha ne istiyorsun annesini dinlendirmiş oğlun keyfini çıkarsaydın dedi. 😁
_ipekk18 bebegimveben2901 6 ay 25= günlüğüz kendi uyaniyor veya mırıldanıyor hareketleniyor hemen emzirip geri uyuyor ama en az 3 saatte bir acikiyor yani uykusunu bölmuyorum nezaman isterse ozaman emziriyorum
prensveprensesannesi35 bebegimveben2901 benim kizda 6 aylık ben şöyle yapıyorum eğer kendi kalkmıyorsa uyandirmiyorum ama eğer o erken yatti ise ben gece uyumadan 12 gibi 1 gibi mama veriyorum yatiriyirum tekrar uyanmasın gece diye ama gece kendim asla kaldırmiyorum kendi uyanmasa canım