Merhaba hanımlar oğlumu kreşe yazdırdım geçen sene pandemiden dolayı yazdıramadım babası izin vermemişti neyse çok detaya girmeyeyim de uzun olmasın diyecem de gireceğim yine de 🤪 evde kaldığı kapalı günler için çok üzgünüm hiç arkadaşı olmadı malesef topu top 2 arkadaşı oldu biri yeğenimin biri görümcemin kızı o yüzden pek arkadaş bilmiyor umarım sosyalleşir en kısa sürede … şimdi bu alışma olayı nasıl oluyor geçen hafta başladık 2.3 gün gitti ilk günler beni istedi sonra bensiz girmeye başladı içeri ama sürekli beni arayıp huysuzlaştı diyorlar gidip alıyorum ben oyun gurubu İçin görüşmüştüm müdüre hanım yarım gün verimli olur dedi bende tamam dedim daha yarım günü görmedik bu doğal mı yani hep huysuzluk yapıyor diye beni mi arayacaklar bende mi sorun var böyle düşündüğüm İçin okulda mı anlamadım birde her beni aradıklarında gidip alıyorum tabiki alacağım ama bu sefer de oğlum buna alıştı iki vııı yapıyor ben koşa koşa gidiyorum 😁 sizin çocuklar ne zaman alıştı ve böyle sürekli arandınız mı tecrübeli olanlar bilgi geçerse sevinirim eğitimci bilgili annelerimiz de varsa onlardan da detay öğrene bilirsem ohooo süper olur