Ruhefza_ Kızlar 7 aylık bebeğim için biriktirdiğim para var kenarda onunla kışlık alışverişi yapmak istiyorum sizce erken mi şuan? 1 yaş giyiyor ortalama 2 yaş için bir iki parça ekledim var mı şimdiden biseyler alan 😊
Ikrazumra19 Ruhefza_ almadim henuz birsey kizim eylulde krese basliycak ona alisveris yapicsm ama Lvw da bile 1 tane takim 150-200 arasi birde 2 yasinda kizim var napcam bilemedim
Deletedmom0099 Ruhefza_ mart nisan ayında bütün kışlık alışverişi yaptım ben, sezon sonunda herşey çok uygundu. 40-50 liraya takımlar, 80 liraya mont aldım lcwden hiçte erken değil bence
OptimusPrime Ruhefza_ Hazirandan aldım. Acele edin alın tabiki Eylül’de %100 hazır giyime zam var duyurdular ya. Gecikmeyin.
YeniAnneIstanbul Ruhefza_ indirimde denk gordukce bir kac beden buyuk alin hem hava sogudugunda apar topar almak zorunda kalmazsiniz lazim olunca genelde zor bulunuyor istedigin model vs.
Aezgi Vallahi alıyım diyorum lcw de bile bi takım 250 tl falan saka gibi simdiden almak daha mantıkı kısın dahada pahalı olur gibime geliyor
Ruhefza_ Aezgi bende öyle düşündüm sezonunda alınca fiyatlar uçuk oluyor bütçem varken alıyım dedim ben mtcbaby diye bir site buldum ordan ikili takım almayı planlıyorum çok uygun geldi fiyatları
Ruhefza_ Ikrazumra19 bende ordan bi mont bakiyim dedim kızıma şok içinde kaldım sadece kışın birkav ay giycek seneye bir daha alacağım sonuçta o kadar para veremem diyip çıktım ne yapacağız bilmiyorum 🙄
YeniAnneIstanbul Ruhefza_ aynen mesela baktiniz kar yagdi vs. Bu arada simdi bot vs.goruncede alin derim cunku genelde sezonda daha pahali olur simdi tam yaz indirimleride varken bot ve mont almak en mantikli
Ruhefza_ TugbAlperen bizde şuan 9 12 alıyoruz biraz tombik ve ben tam üstüne olan bir şeyi giydirince rahat edemiyorum şöyle salaş rahat rahat giydiriyorum o yüzden hep 2 yaş seciyorum inşallah doğru yapiyorumdur 😊
TugbAlperen Ruhefza_ bana göre gayet doğru seçim bide benim.alta tayt üste geniş sweat çok hoşuma gidiyor 😀