Zehraoztrk Kızlar acil 13 ay oldu doğum yapalı. Doğum yaptım yapalı basur sorunum var nasıl kurtulacağım önceden hiç böyle bir sorunum yoktu.
Yigitmiray38 Zehraoztrk 2 ay önce doğum yaptım öyle bi çekiyorum ki acısını. Wce çıkmak eziyet benim için hele bide baharat acı yemişsem allah canımı alıyor. Kabızlık da düzelmiyor. Aile hekimi krem yazdı etkisi yok. Fitil verdi kullanmaya cesaretim yok. Doktora gitmeye zaten cesaretim yok napacam bilmiyorm ağlicam artık
Elvindilan Basur için fitil.var kullandığın gün etkisini gösteriyo doğum yaptıktan snra 1 hafta ağladım basurdan snra fitili kullandım ve geçti hemde aynı gün Zehraoztrk
Selin1234 Zehraoztrk canım 10 tane patlıcan in yeşil kısmını sapını 10 su bardağı su ile kaynat sabah akşam 5 gün boyunca iç 5.gunun sonunda tamamen kurtulursun
bencorapkadiniyim Bende aci yediğim zaman ağrıyor ve şuan geçti biraz napacam bilmiyorum afedersin popmun üzerine oturamiyir,um
Huma_kus34 Yigitmiray38 yaptıktan sonra agrı oluyormu bnde 6 ay oldu hala aynıyım dünyam zindan oldu bana
papatyaaaaaa bende aylarca çektim idrarımı yapamaz hale gelmiştim artık utana sıkıla doktora gittim iyi ki gitmişim lazer ile ufak bi operasyon yapıldı sonrasın da olmadı çok şükür bosuna o kadar zaman acı çekmisim ağlamışım dedim hiic korkmayın
Huma_kus34 papatyaaaaaa hangı doktora gıttınız bende çok kötüyüm artık ter kan içinde tuvalatımı yapıyorum sonrasındaki acı doğum acısından beter acı
Carn1 papatyaaaaaa operasyon sonrası WC ye çıkmada zorlandın mi sonra ki süreç senin icin nasıl devam etti
papatyaaaaaa Huma_kus34 hayır sadece ilk tuvaletiniz de cok cok az yanma oluyor sonrası normal kendime cok kızdım hatta neden daha önce gtmedim de o kadar acı çektim diye 5 yıl falan oldu yaptıralı belki de daha fazla hicbi sıkıntı yaşamadım cok sükür
papatyaaaaaa Huma_kus34 hayır hataydayım özel bi hastane de yaptırmıştım çektiğiniz hicbi acıya değmiyor zaten yaparken hissetmiyosunuz
Zehraoztrk papatyaaaaaa kanama oluyormuydu makat bölgesinde. Bende bayağı çok oluyor acaba çok mu ilerledi niye böyle
Huma_kus34 Zehraoztrk benım aynısı oldu zorlandık ondan oluyor ıkınırken doktor orayı tutsaydı çıkmazdı bır çok kadınlarda var zaten 😞😞
1m_2m Bende de kanamali hem basur hem cstlak wer buyuk tuvaletimi yaparken resmen sanki cam kesigi gibi aci oluyor bugun dr bi melhem verdi aninda kesti acisini
Gksum Bende de var ya 22 günlüğüz yemek yemiyorum tuvalete gidicem diye sağlık ocagına krem ve dupalak şurup yazdırdım daha iyi ama yine acı var malesef inşallah geçer
Deletedmom_32 Gksum çok yanlış bol bol su için düzenli beslenin zeytinyağlı şeyler yiyin o dışkı içeride kaldıkça bekler katılaşır daha kötü olursun lavman yaparlar bizzat yaşadım