Svlykdr Hanımlar tüp bebekten sonra normal hamile kalan varmı varsa ne kadar süre sonra hamile kaldınız
Bebegim_28 Svlykdr arkadaşım ikizlerine tedavi ile hamile kaldı, ikizler 13 aylıkken kaza ile 3 ye hamile kaldı 😬
attbianne Svlykdr ben 🖐️ iki olumsuz tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden hamile kaldım peşpeşe yani aralarında 22 ay var polikistik over var bende ben ayriyeten prp ve stres için akapunkturda yaptırmistim
Svlykdr Bebegim_28 ooo Allah yardımcısı olsun maşallah 🥰 benim merak ettiğim konu aslında benim tüp bebek o zaman Oksapar iğne kullandım normal hamile kalınca yine mi o iğneler kullanacak mıyız bir bilgin var mı
tineanigra Svlykdr kan sulandırıcı iğne tüp bebek tedavisi haricinde kan pıhtılaşma sorunu olduğunda kullanılıyor. Pıhtılaşma sorununuz yoksa kullanmazsınız
Bebegim_28 Svlykdr bende 9 ay boyunca oksapar kullandım ama tüp bebek değil pıhtılaşma olduğu için kullandım canım. Hamile kaldığında doktora sorarsın ona göre hareket edersin
Melekhnm Svlykdr kan pıhtılaşma yoksa kullanmana gerek uok bende kullandım tüp bebekle hamile kalınca
Gizem59 Svlykdr oğlum tüp bebek tedavisiyle oldu 2.5 yaşındayken hiç beklemediğim anda kendiliğinden hamile kalmışım 24 haftalık hamileyim şuan.
Svlykdr Gizem59 maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah peki bu gebelikte kan sulandırıcı iğne yada ilaç kullandınız mı
Gizem59 Svlykdr yok hayır herşey yolunda olduğu için hiçbişey kullanmadım, kan hapı ve vitamin kullanıyorum sadece.
Svlykdr Melekhnm bende kan pıhtılaşma var ilk bebeğim tüp bebek onda iğne kullandım şimdi doğal yolla tekrr hamileyim benim merak ettiğim her hamilelikte mi kan pıhtılaşma oluyor mu yoksa değişiyor mu?
Melekhnm Svlykdr tabikide kan pıhtılaşma varsa derhal doktora gidip başlamanız lazın Allah korusun her hamilelik de kullanmanız şart tabi
Limonmommm Svlykdr tüp Bebek ile alakalı değildir pıhtılaşma genetik bozukluğundan kaynaklanır zaten tüp Bebek tedavisinde bakılıyor genelde genetik tahlillere
Melekhnm Svlykdr korkutmak gibi olmasın çoğu bebeklerin kalp durmasının nedenlerinden birisidir mutlaka gidin ve başlayın kaç haftalıj
Melekhnm Svlykdr keşke korunsaydınız benm çikolata kistim war nerdeyse olması imkansız ama genede tedbiri bırakmadım korunuyorum cidden çok küçükler zaten başka çocuk düşünmüyorum Allah isteyene versin onun da rızkı wae ki Rabbim vermiş sağlıkla gelsin