2papatya Denizarass Ay benimde kaşınıyor ya bu aralar stresli günler geçiriyorum strese bağlıyordum ben. Nasıl anlayacağım ki. Tarak da kullanmıyorum ben elimle tararım hep saçlarımı aklıma düştü şimdi nasıl anlayacağım ki 🤔
Denizarass 2papatya ince uclu bi tarak varsa tarayin . Ya da kulak arkasi kulak ustu parlak saca yapisik damla seklinde seyler var mı bakin
HicYoktan 2papatya Aydınlık bir yerde kafanıza telefonun flaşı ile ışık tutarak biri kontrol etsin. Saç kökünüzden hafif yukarıda saçınıza yapışık sirkeler var mı diye baksın. Tırnak bastırınca çıt sesi gelir sirke ise. Resimleri internette var.
cydcvk Denizarass ben inşaatta bitlendim ertesi gün röfle yaptırmaya gittim kuaför farketti. Röfle öldürür dedi. Dediği gibi de ertesi gün hiç bişey yoktu
Meyra34 OptimusPrime benimde arkadaşım senelerce bitliydi küçükken saçını boyadi bidaha bit kesildi kızda valla 😄
Denizarass Harikaanne peki bir kere kullaninca gecti mi ? Sac diplerim cok yara oldu son care onu kullanicam
Mekselinda00 Saç boyasının yanındaki oksidan varya onu saçlarına sür bitirir hepsini komple saçta boyayabilirsin farketmez
kahvekokusuu Denizarass kardesim lisedeyken bulastirmisti hepimize o zamanlar sacim hem belime kadar hemde cok gür du ben sadece bit sampuaniyla 2 gün üst üste yıkadım hemen geçti başka bişey gerek kalmadı
Tweetyy Kose21 biz lisede bütün sınıf bitlenmistik saçını boyayan kurtulmuştu 😄 bende boyadım hemen bitti öldürüyor canim
tmrskbr Denizarass görümceni uyar o da ilaç alsın en başta. Bu tür özel eşyalarınızı kullandırtmayın kimseye. Sirkeyi sevmez bitler saçlarınızı yıkadığınız suya sirke katın. Bol bol bit tarağıyla tarayın geçmiş olsun
Denizarass tmrskbr evet sirke iyi geliyomus dün onunla da yikadim ama sac derim hassaslasti sanirsam cok yandi
papatyaaaaaa Denizarass paranit cok ise yarıyor bizede okuldan bulaşmıştı 2-3 yıkamada kurtulduk tarağıyla tarayın ama
Denizarass papatyaaaaaa ya dun gece kullandim , sabah kullandim acaba aksam da kullansam mi yarini mi beklesem