tutu11 Merhaba. Bebeğim emzik tutmuyor. Wee düz ve damaklı model denedik, tutmadi. Nuk kauçuk uçlu denedim cok isteksiz aliyor. Soothie kullananlar emzik icin fikirlerinizi nelerdir? Meme ucu sert mi yumuşak mi?
ikos58 tutu11 yumusak tıpkı anne memesıne benziyor ben bır cok markanın modellerını denedım tutmadı ama bunun ortası bos parmagımı oraya takıp agzına verınce gercek meme sandı o sekılde alıstı 😁
Oykuzey tutu11 Bende bi heves almıştım tutmadı, ağır gelip düşürüyor birde. Yine aventin ultra soft olanı için güzel yorumlar okumuştum onu aldım onu tutuyor nihayet.
Eymenimo tutu11 kullandığım gördüğüm en berbat emzik çok ağır ve hiç esnemiyor bir bebeğin emip ağzında tutacağı şekilde değil çok zor bir de o kadar para veriyoruz
Oykuzey tutu11 Air hangisi bilmiyorum ama soothie ile softun hiç alakası yok. Şekil olarak birbirinden çok farklı. Soft çok hafif ve yumuşak. Şekli de klasik emziklere benziyor.
ozdef Benim bebeğim de diğer emzikleri öğürüyor her cinsinden almıştım hangisini beğenirse onu alsın diye ama avent soothie’ye alıştı ve yumuşak bence kesinlikle onu kullan 🌸
SibelS tutu11 ben de çok umutluydum soothie emzikten meme ucu yumuşak ama emzik o kadar ağır ki bebek taşıyamıyor ağzında hiç tavsiye etmiyorum sonrasında yine aventin ultra soft emziğini aldım çok memnunum severek kullanıyor
tutu11 SibelS Joipt evet genel olarak sikayetler agir oldugundan yana... bebegim premature daha 2 aylik. O yuzden kafam cok karisti 😥
Zeynocemre SibelS canım peki soft agır mı bende düsünüorum almayı ama smotie gibi agır olmasından korkuorum
Joipt Benimki bir onu tutmaya çalışıyor ama o kadar ağır ki direkt düşüyor.babam bile "bunu normal adam ememez,bakkal emziği alın" diyor 😄
Aesma tutu11 doğduğundan beri onu kullanıyoruz diğer emzikleri zorla tutuyor öğürüyor.. soothie yi sürekli düşürüyor ağızından ağır geliyor tutmak gerekiyor :/ 1 bucuk aylık oldu bebeğim hala ağır geliyor sanırım
Kbra Benim bebeğim de soothie emziği tutamadı çok ağır geldi sürekli düşürdü. Ebeveynin tutması için arka kısmında boşluk var ama nereye kadar tutulabilir ki!! KıZım şu an diş kaşıyıcı olarak kullanıyor
ElifKaratas Benmde awent sothie emziği tutmadı market emziği aldm tutmadı wee baby nin emziğini aldm tutmadı öğürüp öğürüp atıyor ağzından hep göğsümde hep meme istiyor busefer de gaz oluyor fazla emdiği için kusuyor peynir kesiği gibi uykuya dalamıyor gazdan çünkü coook gaz yapıyor sürekli emdiği için nabıcam bilmiyorum çilem cok . Biryere gitsek emzik cok gerekli ağlasa ver ağzına böyle cok zor ya bende emzik tutmamışım annem hiç deneme tutmaz sende tutmadın diyor cok moralsızm
Belisss ElifKaratas benimkide tutmadı başta yılma o attıkça sen ver benimkide yalan olmasın 18 günlükken falan tuttu
tutu11 ElifKaratas ultra soft a karar verdim. İnternette baya araştırma yaptim. Hic bir emziği tutmayan bebek bile tutuyormuş. %96 oran vermişler. Siparisi verdim. Umarim tutar. Size de bilgi veririm😊
2707 ElifKaratas wee baby akide damaklı emzik denediniz mi binim bebeğim bir sürü pahalı emzikten sonra o ucuz emziği Tuttu
Gorursensoyle ElifKaratas sana tavsiyem gaz damlası kullanıyorsan bi kaç sefer emziğine damlatıp ver böylelikle tutar ben öyle alıştırdım🤗
Humus tutu11 benm kide free flow mus. Keske ultra soft altaaymisim. Free flow hava delikli kullanan varmi acaba ?