Babyarask Ben deliricem artık Bi bebek uyumaz mi ya 20dk uyuyup uyaniyor gündüz toplasanız 2 saat bile uyumuyor Gece 3 saat anca totalde 5 saat uyuyor bu ne böyle ne zaman düzelicez😒 Valla ben bittim oğlum maşallahı var 2 gün sonra da atak başlıyor …
Uraskpln Babyarask benim bebeğim de öyleydi gündüz uykuları 20 dakikaya geçmiyordu gece iyi uyuyordu şimdi 6 aylık olacak neredeyse gündüz uykuları biraz daha düzelmeye başladı bu defa da gece sık sık uyanmalar başladı. Sanırım hiç bir zaman mükemmel uykuları olmayacağını kabul etmek gerekiyor
Uraskpln Babyarask 4 5 saat aralıksız uyuyordu. Bir de kalktığı saatler hep aynı olduğu için ben alarm kurup 5 dakika önce kalkıp rüya öğünü yapiyordum o şekilde tam deliksiz uyuyordu
Uraskpln Babyarask ben doktorumuza sormuştum uyanmıyorsa beslemek için uyandırma demişti uyandırmadan yatağından alıp çok sarsmadan emzirip yatağına geri koyuyordum bebekleri bir kaç saatte bir emzirmek için uyandırmak gece uykularının düzeninin oturmasını engelliyor internetten ayına uygun kaç saatte bir emzirmen gerek bak ona göre bebeğin uykudayken uyandırmadan emzir o şekilde gece daha deliksiz uyuyorlar