dilayumay Balevlatm bizde kullanıyoruz bunu. Çok memnunum bilerek mutfağa monte ettik ben işlerimi yaparken kızım da beni izliyor
prensesannesii3 Balevlatm ben kullanıyorum uyumayan bebeğim bununla uyuyor uyuyunca aşıp yerine yatırıyorum
Hellomoto Balevlatm ben bunu hamak olandan aldım hem oturabilir hem yatabilir sallanırken uyusun diye öyle aldım
Balevlatm dilayumay Deletedmom5284 Minelinannesi355 11 aylık oğlum kullanır mı acaba sever mi ki tereddüt ettim biraz oyalansin bende işlerimi yapayım diye alayım diyorum da
Minelinannesi355 Balevlatm valla ben 6. Ayiinda almıştım ozaman pek anlamiyodu şuan 1 yaşına girdi , kendisi istiyo oyalniyo ipinde boncukları da var bazen cizgifilm aciyorum epey gidiyor özellikle diş çıkarma sürecinde en iyi dostumuz oldu🤪
Deletedmom5284 Balevlatm kullanır bence kızım 2 yaşında yazlığa takmıştık bizde söktük getirdik geri eve kuramadık ama annemgile kurcaz çok seviyo
dilayumay Balevlatm  Biz bu şekilde mutfağa kurduk canım 🤗
Ccerena Bizde kullanıyoruz kızım 9.cu ayından beri kullanıyor şuan 17naylık ve uykuyu sevmeyen kızım bunda sallanınca dayanamıyor uyuyor çok seviyor ve çok güvenli ☺️