Twinnmom Meryemhk merhaba benimde ikizlerim var, araştırmalar sonucu mamajoo çiftli elektrikli pompayı tercih etmiştim memnunda kaldım ama artık kullanmıyorum. İsterseniz ikinci el olarak satabilirim size kutusuda dahil gayet iyi durumda.
Deletedmom_1 Meryemhk kimse bahsetmemiş ama mochi vakumlu pompa harika. Emzirirken 30 ml den fazla sütünüz geliyorsa bir memeyi emerken diğer memeye bunu takıyorsunuz vakumluyor diğer memeyi. Bir daha ne sağma ne bir şey uğraşmıyorsunuz
Yusufunannesi97 Deletedmom_1 sadece akan sutu toplamakla kalmiyor degil mi? Ayni zamanda arkadaki sutu de vakumluyor mu?
BsO Meryemhk diamond mama kullanıyorum sağma göz ayarı masaj yapma özelliği sağarken göğüs ucu masajı falan var çoook memnunum üstelik iki göğsü aynı anda sağma imkanı sağlıyor
BizimMasalimiz BsO ben de diamond mama kullandım. Masaj özelliği harika bir şey. Kullanımı da kolay 🤍
Jelibonsmom Meryemhk hastane tipi spectra dual S çiftli kullanıyorum oldukça memnunum zamandan tasarruf sağlıyor ayrıca sütü arttırıyor
PelinveGuney Meryemhk lansinoh çok iyi bence hem.sarj aletinin ucu ile de çalışabiliyor priz olmayan yerde powerbank ile kullanılıyor 😊
Nurselihiranur Meryemhk cnm süt sağım makinamı kullanmıyorum artık satacağım markası lansinıh elektrikli tekli istersen
Gamonur Meryemhk ben baby mom almıştım elektrikli ama hiç sağım yapmadı bende sütüm yok diyordum sonra lansinoh aldım çok güzel sağım yapıyor baby moma boşa para verdim
Cigdem60 Denizzzzzyldz nasıl bşy link yada resm atablr misiniz. Ben emziremyrum sütüm çok az gelyr lansinoh Tekli aldık oda tam çekmiyor gibi sizinkini görme şansım varmı yada markası
Bilge_Alparslan Elif3435 Merhaba ben e bebekten baby mom aldım ama hiç memnun kalmadım gercekten dedigi kadar varmı mochinin