SedaCilginoglu 34 günlük bebeğim gün içi çok uzun uyuyor(emme saatleri hariç) , sizlerin nasıl ve ya nasıldı kızlar Sizce geçiş dönemi mi , 5. Haftada gelişimde olurmuş
Mericcc SedaCilginoglu uyusun mışıl mışıl uyusun uyusun da büyüsün ☺️ ben yok gündüz uyumasin çok geceyi bilsin vs eziyet etmiştim bebeğime ve kendime çok. Siz yapmayın bırakın uyusun onlar kendini biliyor. 4 - 5 aydan sonra oturur uykular.
ilknur0403 SedaCilginoglu benim bebeğim uyumuyordu 5 aylık olduk hala gündüz uykularımz yok bırak uyusun etrafı kesfetmeye başladıkça uykulari azalıyor zaten😊
SedaCilginoglu Mericcc evet bende şuan onu dert etmiyorum , ama bazen öyle bir uyuyor ki kendimce bi rahatsızlık arıyorum 🙈 teşekkür ederim 🌺🥰
SedaCilginoglu ilknur0403 evet doğru söylüyorsunuz ☺️ bebeğimle gün içi sürekli baş başa kalınca istemsizce bir neden arar oldum 🙈
ilknur0403 SedaCilginoglu yenidoğan daha o sebep arama bence tadını çıkar uyku pozisyonlarnin fotoğraflarını çek 😂🥰 o uykurken sende dinlen vallahi en kötü kendine vakit ayır bol bol😂😂