Merve120398 Kızlar 2buçuk aylık oğlum maksimum 6-7 dakika emiyor sonra asla geri devam ettiremiyorum sizce yetiyor mudur o kadar süre emmesi doyuruyor mudur
Gulsahhkyaa Merve120398 valla aynı dert bendede var meme reddi gibi bişey yaşıyorum sanki. Ama süt kanallarım tıkalıymış masaj yapa yapa hastanede sağım yaptırdım ama yine hemen doluyor yine emme süresi kısa bende anlamadım bilmiyorum emzirmek hayatımın en zor kısmı
Ozzyey Merve120398 canım benimde çok kısa ama kilo alımı gayet güzel dedi doktor. Demekki yetiyor:) öyle düşün
Merve120398 Gulsahhkyaa sütüm iyi geliyor ama dediğim gibi emme süresi çok kısa neden olur acaba ya siz doktorunuza danıştınız mı bunu ben bu kontrolde soracağım
Hanim58 Bizde de çok kısa özellikle gündüz memeleri gece yine uyku sersemi emiyor ..bizde 2ay 10 günlüğüz
Merve120398 Ozzyey yaa dimi gelişiminde problem olurdu o zaman ya iite ben bu ön süt son süt için tereddüt ettim. İlk 3-4 dakika ön süt gelirmiş ama faydalı olan son sütmüş e zaten 5-6 dakika emiyor acaba alabiliyor mu son sütü diye düşündüm