Sedaberen 3 aylık bebeğimde idrarın da enfeksiyon çıktı doktorumuz antibiyotik verdi Yarında idrar kültürünün sonucu çıkacak ama çok tedirginim bu durumu yaşayan anneler var mı
Madamemom Sedaberen biz oğlum 2 aylıkken çok ateşlenmişti öyle yaşadık hatta çok ilerilemiş biz ağlıyordu ama gaz sancısı sanıyorduk meğerse üdrwr yolu enfeksiyonuymuş 1 haftada geçti ama böbreklerinin kanallarını genişletmiş oda 3 ay içinde geçti şükür sünnet yaptırdık işte enfeksiyon geçince tekrarlaması açısından doktorumuz önerdi rabbim yavrunuza şifa versin hiç korkmayın 3 güne toparlar inşallah
Sedacyln Sedaberen 6 aylık kızım sabah ilk defa ateşkendi hemen doktora götürdüm boğazında hafif kızarıklık var dedi sürekli hapşırıyo bide idrar tahlili yaptı ordada yoğun enfeksiyon çıktı yarın gein ilaç yazıcam de😢 sürekki ara ara ateşi yükselşyor korkuyorum gece uyuyakalırsam ve yükselirse diye çocujlar keşke hiç hasta olmasa
Linaa65 Benım brbegumde 3,5 aylık ta oldu genelde kız çocuklarında olan durum zaten herseye dıkkat etsek de kakası bazen taşıyor on tarafa bende antıbıyotık şurup kullandım ve bol su ıcır dedı
Sedaberen Linaa65 Bizim de bazen kakası Taşmakla birlikte göbek deliğine kadar bulaşıyor çok dikkat ediyoruz herşeyine neden oldu anlamadık
Linaa65 Sedaberen vala canım bende aynısını dıyorum aşırı dıkkat edıyorum. Ama ıste cok titiz davranınca mı oluyor anlamıyorum bazı kadınlar saatlerce degısmıyor el bebek Gül bebek bakarken olması benım de canımı sıkıyor ve bu enfeksıyon meme reddi yapıyor huysuz lık yapıyor
Sedaberen Madamemom inşallah evlat olunca bambaşka oluyor hersey usludur kızım bir iki gündür huysuz neşesi yok çocugumun allahım evlatlarımızı bize bağışlasın
Madamemom Sedaberen rabbim Şafi ismiyle şifa versin hiç korkma 3 güne toparlar annesi Allah’ın izniyle 🙏🏻