Balkuupu Merhaba anneler 3 ve 5.ayda yapılan rota açılarını yaptırdınız mı acaba? Özelmiş sanırım devlet karşılamıyor. Fiyatı nedir ? Ateş yapıyor mu ve ya ağrı ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
saricivcininannesi Balkuupu bende pazar günü özel bir hastanede yaptırdın 750 liraydı. Özel sağlık sigortası karşıladı 114 lira verdim sadece
Glsheker Balkuupu ilk dozu geçen ay yaptırdım özel hastanede 515₺ ydi.Her şey zamlanmis dolarla beraber
Yncatc Balkuupu toto ağızdan oluyor ateş yok sanırım 500 müydü 600 müydü neydi iki doz zaten memenjit yapıyor ama hem yakıyor
Ecoli28 Balkuupu evet maalesef ya, 14. Haftaya kadar ilk dozunun yapılması lazım, rota çok kötü bir hastalık ve hem çok yaygın hem de çok bulaşıcı, bu nedenle durumu olan herkesin yaptırması gerekiyor
saricivcininannesi Ecoli28 özel aşılar sağlık ocağında yapılmıyordu yeni mü başlamış bu uygulama ? Ya da siz satın alıp orada mı yaptırdınız ?
Glsheker saricivcininannesi Önceden yapilmiyordu.Dun bizim saglik ocagida eczaneden rota aşısı alıp gelirsen yaparım dedi 2 ay önce ise yapamam asilara güvenmiyoruz tarihi geçmiş olabilir yasak diyordu ne oldu anlamadım 🤷