Bercestee Kızlar sünnet sonrası karton bardak yerleştiriyorum oğlumun bezinin içine.Karton bardağı kaç güne kadar koymaya devam etmeliyim acaba?
Dtkubra Bercestee ben bir hafta koydum tamamen iyileştiğini görünce koymadım bidaha. Belki daha az bile koyabilirdim de belki canı acır diye bir hafta koymaya devam ettim
Yagmuurr Bercestee Hiç koymadım doktorda hiç tavsiye etmedi verdiği kremi bezine sürmemi söyledi bol bol 1 haftays iyileşti
anne-11 Bercestee 1 hafta koyduk sonrasında doktor kontrolü vardı iyileşmişti ama bu süreçte cok dikkat etmek lazım dikişlere zarar gelmemesi ıcın
Bercestee Yagmuurr bizde vazelin sürüyoruz bezine. Furacin diye bi merhem verdi doktorumuz, bu tarz bi merhemimi sürmüştünüz bezine
Poyrazin_annesii Bızım doktorumuz hıjyen acısından tavsıye etmemıstı. Ama siz koymak istersenız 1 hafta koyun bnm teyzemın cocuguna doktr 1 hafta koy demiştı. Bide pişik fln olursa pipisi papatya suyu ve kantoron yapı dök canm cok ıyı gelıyr
Bercestee Poyrazin_annesii her bez değiştirmemde yeni bardak koyuyorum inşallah steril bi ortam oluyordur😣merhemini her gece yatmadan sürmemizi söyledi doktor, sizde kremi sürünce yumuşamış gibi bi görüntüyle karşılaşmışmıydınız
Poyrazin_annesii Bercestee bız sabah ve aksam bezıne bolca krem sıkıp pipisinin uzerıne dogru kapatmıstık. Beze yapışmamıstı pipisi. Evet yumuşamış gıbı oluyor
yorgunanne28 Bercestee tatlım bizde 3 aylık dün olduk. Ben dün eve gelınce koydum bugun keyfi yerinde koymadım artık koymam daha . Doktorm zten önermedi gerek yok dedi furacin kremi kalın katman şeklinde sürüp bezini bol olacak sekılde kapatyorm bez degıstırırken 10-15 dk acık bırakıp havalanmasını saglıyorm masallah gayet keyifli sorunumz yok suan . Aradada sarı kantoron yagı döküyorum üzerine .
Ozgemre Canım öncelikle geçmiş olsun benim oğlan da dün sünnet oldu konuyka alakasız ama banyoyu ne zaman yaptırın dedi size acaba
Bercestee Ozgemre 3 gün sonra yaptırın dedi, 3.günden sonra köpüklü su hazırlayın 10dk içinde oturtun her gün dedi doktorumuz
Ozgemre Bercestee teşekkür ederim canım genelde hep 3. Günden sonra diyolar bizim doktor bugün yaptırmamı söyledi çok erken değil mi anlamadım ondan sorayım dedim 💐
Bercestee anne-11 ayy valla ister istemez altını açarken bardak değiyor, elimde olan bişey değil ama içim eriyor resmen🥺