-nuurr9206 Oğlum isilik olmş gibi nokta nokta kırmızı göbeğinde de var bezin denk geldiği yerde genital bölgesinde de var ne yapmak lazm kızlar ya önerisi olan varmı ?
Esraemir34 -nuurr9206 -nuurr9206 güzelce yıkayıp duştan sonra pişik kremi varsa isilik olan yerlere sür cnm birde ince birşeyler giydir hava alsın geçer hemen
Nurellaaaa -nuurr9206 o isilikler batar ve uyumaz huzursuz olur bebek banyo yaptırın en son çıkarken de bir tas tuzlu su dökün ardından durulayın hemen söner isilikler rahatlar yavrum
Balkizlarim -nuurr9206 vallahi demeyin canım inanırım tabiki sıcaklardan olur yani cam vs açık olsun isterse sadece zıbınla dursun Bepanthol krem sürün .💕
theAna -nuurr9206 her gün duş aldırın ama şampuan kullanmadan. Hametan iyi geldi oğluma. Gül suyu da öneriliyor. Terletmemeye çalışın boş kıyafetler giydirin.
-nuurr9206 theAna terlememek mümkün olmuyor 😑 her gün aldırıyorum duş. Yüz bölgesine de hametan sürdnz mü
theAna -nuurr9206 evet bir sıkıntı olmadı. Bir çok krem denedim en son mavi hametan etki etti biz de. Bel bölgesinde ve sırtında vardı daha çok.
FerideDeniz -nuurr9206 doğal Gül suyu isiliğe çok iyi geliyor diye okumuştum bir çocuk doktorunun gönderisinde.