hulyaaa-123 verdiğim kreş 3 yaş ve üzerini kabul ediyodu 3yaşı dolmasına 2 hafta kala alışma süreci adı altında verdim 3 aydır kreşte konuşmayı geliştirdi aksanını düzeltti bezi bıraktı tuvalete giden çocukları gördükçe heveslenip :) gece bile bağlamıyoruz ben uyanıyım hemen beraber çişimi yapıverelim ben geri uyuyum annecim diyor 🤗 paylaşmayı öğrendi dur sen yeme ben yicem diye onu yemeye teşvik ederken olur annecim paylaşabiliriz diyor :) çocukları itip kakıyordu öyle olmaz canı acıyo diyo birisini görünce hemen müdahalede bulunuyor öğretmenini hem seviyor hem korkuyor garip bi durum evde yapma denileni ısrarla yapıp kendine bize zarar verdiği zaman öğretmenini arayım da bi söyleyim acaba ne diycek sana diyorum arama annecim söz bidaha yapmıycam diyor sonra benim fotoğrafımı çekip öğretmenime atar mısın o da görsün diyor sonra ben öğretmenimi özledim hadi okula gidelim annecim yapıyor haftasonu tatilinde yani gerçekten hoş şeyler toplu yemek yemeyi sofra adabına adepte olmuş kendi yiyebiliyor rutindeyiz aynu saatte kalk yat uyku saati oyun saati haftasonu da o şekilde devam ediyor bence çokhoş 🤭