Damlanurclkada Bebeğim bı haftaya yakın ishaldi bu sabah bezini değiştirirken mukuslu kan vardı anneme sordum İshalden dolayıdır şurup yazdir dedi internete baktım internette de besin alerjisi diyo sizce niye böyle oldu
tineanigra Damlanurclkada doktorunuz varsa bildirin yoksa da doktora götürün kaka tahlili yapılır alerji olma ihtimali var öyle rastgele şurup alıp içirilmez bebeğe
Asi_123 Damlanurclkada çok geçmiş olsun Dr gitseniz iyi olur ALLAH korusun rota virüs olabilir ishal ve kakada kan
cinarinannesi18 Damlanurclkada canım aynı sıkıntıyı bizde yaşadık ara ara geliyordu doktora götürdüm poposunda çatlat var onsak da olabilir dedi krem verdi sürdüm 2 haftadır gelmiyor sanırım ondan kaynaklıydı eğer tekrarlarsa alerji var demektir dedi o zaman alerji bölümüne götürücem belki sizinkide ondandır
Serpilllll Benim bildiğim Bi süt alerjisi de olabiliyor bide çocuk sussuz kaldığı zaman. Emmesi falan nasıl? Ya da mama ise beslenmesi
Damlanurclkada Serpilllll güzel yanı mamayı iyi yiyo ara sıra piriinc unu veriyorum onu da yiyo bugün böyle olunca işte korktum
tineanigra Damlanurclkada bunu bilemeyiz kaka tahlili olmadan. İshal de alerjiden kaynaklı olmuş olabilir benim bebeklerimin de aynı şekildeydi kan yoktu ama mukus vardı ishalle birlikte tahlil yapıldı gizli kan çıktı süt alerjisi çıktı
Damlanurclkada Mavisever cinarinannesi18 sık sık gelirse alerji tek sefer de gelirse çatlak var mı demek anlamadim