Aselimmmm33 Benim kızım 5 ay 2 günlük yoğurt mayalayıp ufak ufak tadımlara başlamak istiyorum.Şu bimde satılan günlük sütlerle yapsam olur mu yapan var mı acaba şimdiden teşekkür ederim
Ugggg Aselimmmm33 açık alma.imkanin yoksa .bimdeki sütü kaynadoginda hemen kis en az üç kere daha kaynasin kapat öyle yap yarimlik kavanozda bı dene olur ins.olursa devam edersin.
Gycl Aselimmmm33 ben günlük sütten mayaliyorum pastörize olduğu icin kaynatmaya gerek kalmıyor mayalama kıvamında ısınsa yetiyor
Sakura-chan esmaaltintas ama bebeklere gün aşırı yoğurt mayalanıyor taze olması için hergün nereden buluyorsunuz sütü
Busraa5858 Ugggg peki yaptığınız yogurdu sadece 1 gün mu veriyosunuz 2. Gune tekrar mi mayaliyorsunuz
Ugggg Busraa5858 ben bı kiloluk cam kavanoza yapıyorum günde bir kere veriyorum aynı yoğurdu bizde yiyoruz .bitesiye veriyorum maksimum bir kere mayaladigim yoğurt 4 gün gidiyor
Mucizeem Sakura-chan şimdi biseyi merak ettim bende belki saçma olacak ama bebekelre inek sütü 1 yaşına kadar yasak diye biliyorum peki yoğurt da inek sütünden yapılıyor onun bir zararı olmaz mı?
Adakizim Mucizeem yoğurt mayanıp fermente olduğu için sütle aynı etkiyi yapmıyor. Şöyle özetlersek sütte bakteri yok fakat yoğurt mayalandığı için bakteri (yaralı) var.
esmaaltintas Ben istanbul fatihte oturuyorum maltada buluyorum dondurulmuş her gün mayalamıyorum2-3 günde bir mayalıyorum buzluğa atıyorumsütü bitince çıkarıp mayalanıyor
Minikkusum1343 Aselimmmm33 gunluk sut olur canim ama ben bimin gunluk sutunu hic begenmedim hic guzel tutmuyor yogurdu daha markali bise al derim ben genelde icimin gunluk sutunu yapiyorum cok hos bi tadi ve kivami oluyor