[silindi] Merhaba hanımlar oğlum 9 aylık önceden gece 2-3 saatte bir uyanırdı ama bu aralar 1 saat bile uyumuyor gece 4-5 gibi de tamamen uyanmak istiyor kafayı yedim sinirlerim bozuldu 9 gibi uyuyor akşam uykusunu ne yapıcam bilmiyorum
prensesannesiiiiiiiii [silindi] aynı durum bende var kafayı yedim gece sadece mamaya kaşkan kız simdi devamlı kalkıyor ve 2,5 tan 5 e kadar uyanıkta ilk defasıcaklardan mı uyuyamıyorale acaba 6,5 aylık benimki
[silindi] prensesannesiiiiiiiii bende bilmiyorum sıcaklar olabilir hasta falan değil ama eminim yani keyfi yerinde çünkü
prensesannesiiiiiiiii [silindi] benim kızımda hasta değil şükür hatta gece gülücükler saçıyordu uykusu var ama uyuyamıyordu ilk kez olduğu için şaşırdım ama bu ara herkes bu tarz postlar açıyor inşallah düzelirler🙏🏻
Burcubuse26 8 ay 6 günlük bebeğim de malesef geceleri uyumuyor kalkar emer uyurdu şimdi ağlıyor uyumuyor sırtım tutuldu hiç iyi değilim günlerdir vallahi düzelmesini bekliyorum atak döneminde görünüyoruz bide diş geliyor ilk defa allah yardımcımız olsun 😏