Zeyha Oğlumda neredeyse 1 haftadır geçmeyen bi ishal durumu var kızlar sıcaklardan falan mı oluyo dicem ama ne bileyim kendisinde bi anormallik yok oğlumun ama acıyorum yazık ya ishal kötü bişey nasıl geçiririz ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Merryyy Zeyha probiyotik kullanın enterogermina Kids alın geçiriyor yada eczanede şaseler var ishal için derseniz verirler geçmiş olsun bu aralar salgın var
Zeynep_alya24 Zeyha benım kızımda ishali götürdüm saglık ocagına doktor prolex saşe yazdı kullandım geçti cok sukur süt verme bu aralar dedi
BsO Zeyha ishal için nar suyu kesin çözüm deneyin derim kıştan buzluya atın suyunu sıkıp yetişkin veya çocuk hiç farketmez direk keser ilaçsız
Merryyy Zeyha evet ikiside reçetesiz veriliyor hatta ben enterogerminayı trendyoldan almıştım eczanelerde bulamadığım için
lceLady Zeyha bizimde vardı 1 haftadır geçer diye bekledim geçmedi. Dün saglık ocagına götürdüm tribudat diye bi ilac verdi sulandırmalı. Dün içirdim aksamına normale döndü kakası
BsO Zeyha çevremde görümcem olsun bebekleri olsun büyüklerimiz de dahil ilaçla kesilmeyen ishali biz bunla kestik denemekte yarar var