Gokceada Kizlar günaydin. Bebek bezi olarak sleppynin ekstra mi bio mu naturel mi kullanmaliyiz? Hangisi daha iyi onerilerknizi bekliyorum.
Ogretmen_anneeee Gokceada ben sleepy den memnun kalmadım . İlk zamanlar taşırma yapıyordu fiyat performans ürünü diye geceler prima taktım taşmasın diye gündüzleri sleepy devam ettim . Sonra havalar birden ısınınca Haziran ayında hep pişik yapmaya başladı . Mecburen değiştirdim . Bu arada bio kullanıyordum
Gokceada Ogretmen_anneeee ben de su an prima premium care kullaniyorum ama arkadaşlarim memnunlarmis sadece her biri farklı kullniyor hangisi daha iyi dediklerimde farkli cevaplar aldim bu yuzden annelere soruyorum. Bebekten bebege de dgisyor ama genel ortalamaya gore bi paket alip denemek istiyorum
Elifmevahm Bio ilk dogdugunda aldik cok dogal olunca hemen bez doluyor böyle doğal oldugu icin pek dayanikli degil ama üst yuzeyi guzel cilde uyumu Güzel.. ekstra bende kullanmadim merak ediyorum begenen cok ekstrayi
Elifmevahm Gokceada evy baby kullaniyorum foyatlar artarsa sleepy ekstra deneyeyim dedim evy baby kac aydir kullanıyoruz 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻