7 aylık deliricem doğduğundan beri bir tuhaf hiç bebek gibi değil ne emzik alır ne sallattırır kendini nede mısmıl mama içer emmesi de azdı sıksık emer az emer sabr ediyorum ama artk ağırlaştıkça dahada zorlanmaya başladım kucakta gezerek uyuyor du artık onuda uyumuyor başını kaldırıp kaldırıp göz ovmakta. Beşiğine yatınca bir sağa bir sola dönüp beşiğin sınırlarına dayandıktan snra ağlamaktan başka bişey yapmıyor tükeniyorum artk gece saat başı uyandı neredeyse mama veriyorum 90 ml de iki saatte uyuyor en fazla 120 içerse üç oda şansım varsa çok zormuş ana baba olmak bir okadarda güzel tabi ama bazen tükeniyoruz ya uykusuzluk mahvediyor eşim sağolsın kucağında o uyutuyor kollarım çekmez oldu artk biryere gittiğimde uyutmak dahada zor oluyor ne yapıcam nereye kaç yaşa kadar gider bu böyle bilmiyorum 🤷🏻♀️ Eşimsiz biryere gidemiyorum sağolsun ama oda artk yoruluyor bazen tartışıyoruz snra pişman oluyoruz. Geçiçek diypruz birbirimize normale dönecek diye bekledikçe dönmüyor 🙄😏altı dişi var şimdiden daha niye huysuzlanıyor uykuya direniyor dalamıyor anlamıyorm