Menekkse Merhaba, bebeğim 3 buçuk aylık. 2 gecedir 4-5 gibi uyanıyor uykusunu almış olarak. Kalkıp oynamak doğru mu yoksa uykuya döndürmeye çalışmak mı gerekir?
Allmillaa Menekkse bnde bekleyim 57 günlük bizde gece 12 dn sonra sadece beste uyanıyor yediye kadar oynuyorum uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor gülüyor u😂😂
Menekkse Kerem1234 teşekkürler cevabiniz içi, uzun uğraşlar sonucu başardık 😊 bunun sebebi ne ki huy mu değiştiriyor acaba bir bilginiz var mi
Kerem1234 Menekkse huy olabilir bnm arkadaşımın oğlu da hep 5 te 6 da KALKIYOR.Ama gündüz uykularını düzenlerseniz erken kalkmaz. 3 uyku 5 6 dan sonra uyutmayın akşamda 9 da en geç onda uyuması 4. Ay atağı gelmeden gündüz uykularını düzenlerseniz rahat edersiniz
Yusufum0633 Git gide uyku süreleri azalıyor ama siz elinizden geldiğince gece uyutun gündüz çok uyutmamaya çalışın gece güzel uyuyor o şekilde 👍🏻
Aslicamm Yekyek12 merhaba benim de bebeğim 4 aylık bı kaç gündür aynı şekilde uyaniyo ama emzirerek filan döndürmeye calisiyodum bugün tobe billah donduremedim bi saat oldu uyutmaya calisiyorum sabrım tükendi:((((